Fardau van der Woude en Westerlauwers Mannenkoor

Fardau van der Woude en Westerlauwers Mannenkoor

Kerstconcert

Sopraan Fardau van der Woude is in 2013 afgestudeerd aan het Prins Claus Conservatorium te Groningen. Hier is ze in de eerste jaren van haar studie begeleid door Jan van Zelm en Marion van den Akker. Tijdens haar studie volgde ze masterclasses bij Emma Kirkby, ademcoach Paul Triepels, Gerda van Zelm, Claron Mcfadden en Miranda van Kralingen. Ze heeft liedklassen gevolgd bij Eelko Molenaar en Nico van der Meel. Fardau heeft onder andere de sopraan aria’s van het Carmina Burana van Carl Orff vertolkt, de rol van Constance in de Friese opera “Keapmanskeunsten” van de Friese schrijver Martinus Schuil, de sopraan aria’s uit ‘The Messiah’ van Händel en de aria’s uit de “Mattheus Passion” van Bach.

WesterLauwers Mannenkoor

In Fryslân en Groningen is het Chr. Mannenkoor Westerlauwers een goede bekende bij allerlei kerkelijke zangavonden en diensten. Dit jaar vierde het koor haar 40-jarig jubileum. Het koor staat onder leiding van dirigent Jan Hibma en telt 100 zangers.

 

Sunday17December

Waar: Kruiskerk Voorstraat Buitenpost

Aanvang: 15:30 uur

Entree: Voorverkoop: €11/ Aan de zaal: €12

Voorverkoop: Dropshop Liquorice + telefonisch 0511- 541444

Kaarten zijn beschikbaar via het voorverkoopadres of online te reserveren en betalen via deze site. Indien voorradig ook verkrijgbaar aan de zaal