Over Maskelyn

In het jaar 2000 werd cultureel podium Maskelyn door een groep Buitenposters opgericht. Het doel is om mensen in eigen omgeving te laten genieten van activiteiten in de vorm van concerten en theater. Maskelyn staat voor variatie wat zich uit in “Toppers fan eigen Grûn”, afgewisseld met verrassende optredens van artiesten van buiten de provincie tot zelfs over de grens. Bij elk optreden wordt een passende locatie gezocht waarmee wordt ingespeeld op de sfeer en beleving. Dat betekent dat je als bezoeker de ene keer in de kerk wordt verwelkomd en de andere keer in de kroeg. Andere locaties zijn Het Tuincafé van de Kruidhof, de Raadzaal van het Gemeentehuis, zalencentrum The Point en Interieurcafé Pilat & Pilat.

Door het enthousiasme van de vrijwilligers en de steun van een grote groep sponsoren is het voor een ieder mogelijk om voor een acceptabel bedrag een fantastische middag of avond te beleven. Via flyers, deze website, nieuwsbrieven en regionale bladen wordt u op de hoogte gebracht van de activiteiten die plaatsvinden in de periode van oktober tot april.

Om zoveel mogelijk mensen van de voorstelling te laten genieten werken wij met een coronatoegangsbewijs, waardoor de anderhalve meter komt te vervallen. Om binnen te komen is een geldige QR-code nodig. Die code kan aangemaakt worden via de CoronaCheckApp of via coronacheck.nl Er zijn drie manieren waarop je een QR-code kunt verkrijgen: Alle bewijzen dienen te worden getoond in combinatie met je ID kaart. Kijk voor meer informatie op de website van de rijksoverheid. Als er ondersteuning nodig is bij het aanvragen van het coronatoegangsbewijs kan er ook gebeld worden met de CoronaCheck-helpdesk via 0800 14 21.