Maskelyn

In het jaar 2000 werd cultureel podium Maskelyn door een groep Buitenposters opgericht. Het doel is om mensen in eigen omgeving te laten genieten van activiteiten in de vorm van concerten en theater. Maskelyn staat voor variatie wat zich uit in “Toppers fan eigen Grûn”, afgewisseld met verrassende optredens van artiesten van buiten de provincie tot zelfs over de grens. Bij elk optreden wordt een passende locatie gezocht waarmee wordt ingespeeld op de sfeer en beleving. Dat betekent dat je als bezoeker de ene keer in de kerk wordt verwelkomd en de andere keer in de kroeg. Andere locaties zijn Het Tuincafé van de Kruidhof, de Raadzaal van het Gemeentehuis, zalencentrum The Point en Interieurcafé Pilat & Pilat.

Door het enthousiasme van de vrijwilligers en de steun van een grote groep sponsoren is het voor een ieder mogelijk om voor een acceptabel bedrag een fantastische middag of avond te beleven. Via flyers, deze website, nieuwsbrieven en regionale bladen wordt u op de hoogte gebracht van de activiteiten die plaatsvinden in de periode van oktober tot mei.

Kaarten zijn beschikbaar via het voorverkoopadres of online te reserveren en betalen via deze site. Indien voorradig ook verkrijgbaar aan de zaal