LIJN 12 & FRYSLAN BRASS

LIJN 12 & FRYSLAN BRASS

Zangers, zangeressen en blazers uit de regio

Lijn 12 is een vocaal ensemble bestaande uit tien Friese zangers en zangeressen die onder leiding van dirigent Sjoek Nutma behoorlijk aan de weg timmeren op muzikaal terrein.. De groep heeft een zeer gevarieerd repertoire opgebouwd in de loop der jaren en is breed inzetbaar. Klassiek, jazz of wereldmuziek, met haar warme klankkleur vertolkt dit ensemble de noten op papier tot een fijne muzikale ervaring.

In 1992 is de kopergroep Fryslân Brass opgericht door enkele bekende spelers uit de Friese brassbandtop. De doelstelling van de leden is het publiek in een ontspannen sfeer te laten genieten van muziek op hoog niveau. Vanaf het eerste concert is er opgetreden zonder dirigent en wordt de presentatie door de eigen leden gedaan waarbij de humor niet ontbreekt.

Samen brengen de zangers, zangeressen en de blazers een afwisselend lichtvoetig programma als opmaat naar de Kerst van 2022.

Friday16December

Waar: Mariakerk Buitenpost

Aanvang: 20:00 uur

Entree: € 15

Voorverkoop: Dropshop Liquorice

Kaarten zijn beschikbaar via het voorverkoopadres of online te reserveren en betalen via deze site. Indien voorradig ook verkrijgbaar aan de zaal