Friese toppers in de Raadzaal

Friese toppers in de Raadzaal

Iris Kroes en Ovada

Iris Kroes, afkomstig uit Drachten, speelt al ruim tien jaar harp en daarnaast zingt zij al sinds zij kan praten. Een artieste in hart en nieren die met haar verbluffende deelname aan The Voice of Holland meteen de aandacht trok. Bijna vier miljoen Nederlanders zagen haar de finale in 2012 winnen. Maar gek laat ze zich niet maken. Nuchterheid is de sterkste kracht van de zangeres. “Ik ben maar gewoon Iris uit Drachten,” benadrukt ze. ‘’Ik wil gewoon zo lang mogelijk voor mensen kunnen zingen. Als ik zing of op mijn harp speel vergeet ik de tijd, heb ik niets door van wat er om me heen gebeurt. Ik ga er helemaal in op”. Samen met haar pianist komt ze naar Buitenpost.

Ovada, genoemd naar een Italiaanse plaats vanwege de leuke klank, bestaat uit een vijftal aanstormende jonge talenten uit Buitenpost, Kollum en Visvliet. Ate, Sjouke, Maurice, Jan en Pier spelen covers van recente bekende Engelstalige popsongs. Zij mogen deze middag de aftrap geven voor een muzikale namiddag in het “Huis van de Democratie”.

Sunday28October

Waar: Raadzaal gemeentehuis Buitenpost

Aanvang: 15.00 uur

Entree: Voorverkoop: €16,00 / Aan de zaal: €17,50

Voorverkoop: Dropshop Liquorice

Kaarten zijn beschikbaar via het voorverkoopadres of online te reserveren en betalen via deze site. Indien voorradig ook verkrijgbaar aan de zaal