Sandy Brechin & Friends

Sandy Brechin & Friends

Schotse avond

In 2010 organiseerde Joanna Scott Douglas samen met Sandy Brechin voor de eerste keer de “Sandy Brechin and Friends” mini-tour in en rond het Duitse Bremen. Sandy Brechin is niet alleen een van de beste accordeonspelers van Schotland, ook zijn humor op en rond het podium is ongekend.

De Schotse zangeres Joanna Scott Douglas is geboren in Edinburgh en woont nu in Noord-Duitsland, vlakbij Bremen. De optredens rond Bremen groeien enorm aan populariteit en ook Nederland wordt voor de eerste keer opgenomen in de tour. Aan Buitenpost de eer. De meetoerende muzikanten zijn allemaal vrienden en spelen al jaren met Sandy. Het publiek in The Point kan een avond verwachten met eerste klas entertainment met Schotse muziek van de bovenste plank.

De vrienden van Sandy zijn Julia Dignan, Ian Kinnear, Joanna Scott Douglas, Jan Jedding, Andrew Mill, William Oke en Ross Anderson.

Saturday11November

Waar: Zalencentrum The Point

Aanvang: 20.30 uur

Entree: Voorverkoop en aan de zaal: € 12

Voorverkoop: Dropshop Liquorice + telefonisch 0511- 541444

Kaarten zijn beschikbaar via het voorverkoopadres of online te reserveren en betalen via deze site. Indien voorradig ook verkrijgbaar aan de zaal